LE SERVITEUR BAKKERIJ

Le Serviteur Bakkerij is een professionele bakkerij welke is gespecialiseerd in hartige broodjes en muffins. Met deze twee productgroepen bedient Le Serviteur bakkerij diverse marktsegmenten in de professionele markt en de consumentenmarkt.

Le Serviteur Bakkerij verwerkt uitsluitend duurzame en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen om optimale producten te kunnen produceren.

In 2012 heeft Le Serviteur Bakkerij met veel succes het Toscaans worstenbroodje geïntroduceerd. Uniek op de markt en uniek van smaak met mediterrane ingrediënten.

In 2013 is de “Dutch Dog” geïntroduceerd. Een broodje wat de uiterlijke kenmerken heeft van een Brabants worstenbroodje, maar met een verrassende toevoeging van een knapperige knakworst uien, curry, mosterd en een uitgebalanceerde pittige kruidensamenstelling.  Een geweldig broodje voor sportkantines, festivals, schoolcatering of zomaar tussendoor als aanvulling op de lunch of lekkere trek.

Eveneens is het worstenbroodje met oude kaas op de markt gebracht. Een heerlijk broodje met de hartige  smaak van oude Hollandse kaas. Dit broodje treft u aan bij vele kaasspecialiteitenwinkels.

Eind 2012  is de reeks van Empanadas geïntroduceerd. Een lekker broodje van bladerdeeg in de vorm van een halve maan met verschillende vullingen met de smaken: Chicken Chilly, Sweet Tuna en Mexicaans.
Begin 2013 is gestart met een exclusieve lijn “Pies en Quiches”. Deze producten zijn van een zeer mooi deeg geproduceerd met roomkaas als hoofdbestanddeel. Hierdoor krijgt de korst een smaakvolle en knapperige bite. Deze Pies en Quiches zijn uitermate geschikt als volledige lunchgerecht.

Le Serviteur Bakkerij heeft net die producten die een ander niet heeft.