WIE ZIJN WIJ?

Wie zijn wij?

Le Serviteur Bakkerij B.V. is een middelgrote ambachtelijke producent van eerlijke en lekkere  koude en warme bakkerij-lekkernijen die  worden geproduceerd uit de beste grondstoffen.

In 1947 is  Frits van de Looveren gestart met zijn banketbakkerij in Helmond. Vele grote klanten zoals Philips, Daf, PTT, maar ook de kritische consumenten kochten hun gebak bij Frits van de Looveren.

In 2012 is de bakkerij uitgebreid en is de naam “Le Serviteur Bakkerij” ontstaan. Vanaf dat moment is het bedrijf zich gaan toeleggen op levering aan de betere horecazaken, cateraars, slagers, waaronder vele keurslagers, specialiteiten- en delicatessenwinkels, kleine buurtsupermarkten met een eigen bake-off mogelijkheid, diverse groothandels en export naar het buitenland.

Een van de toppers is al tientallen jaren het ambachtelijke en met de hand geproduceerde Brabantse worstenbroodje. Dit extra grote worstenbroodje heeft een smaakvolle 100% gehaktvulling met toevoeging van een uitgebalanceerde kruidenmelange.

Daarnaast produceert Le Serviteur Bakkerij als enige en met groot succes het Toscaanse worstenbroodje en het worstenbroodje kaas/uien. Deze verrassende warme broodjes verkopen zichzelf na het proeven van deze topproducten.

Diverse smaakvolle muffins. Zoals de smeuïge appel muffin, de heerlijke kersen-kruimel en smaakvolle
chocolade muffin. Allen verpakt in de originele Italiaanse Panettone-hoesjes, welke hun weg vinden naar de kieskeurige consument via delicatessenwinkels, bakkers, lunchrooms en cateraars.

Heerlijke producten om je vingers bij af te likken.